CarPassion 10038 univerzális Őko bőr üléshuzat állatok szállítására Mancs mintával (13472)

CarPassion 10038 univerzális Őko bőr üléshuzat állatok szállítására Mancs mintával (13472)

1 599 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

CarPassion 10038 univerzális Őko bőr üléshuzat állatok szállítására Mancs mintával (13472)

1 599 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
hamoriautosbolt.hu
Termékleírás
Gyártó cikkszám 13472
google_product_category 8238
Márka CarPassion
Szín 000000
Típus , Háziállatoknak,
EAN 5902596581657

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A CarPassion 10038 nagyon vastag ökobőrből Lengyelországban készült védőhuzat személygépkocsik első üléséhez kifejezetten kisállatok szállításához mancs mintával. Az erős és funkcionális anyag megvédi az eredeti kárpitot a szennyeződésektől. Hátoldalán erős gumi rögzíti az üléshez, stabil tartást biztosítva. Víz- és olajálló , ennek köszönhetően védelmet nyújt minden folt ellen. Nem szívja magába a szagokat , ezért kisállat szállításra kifejezetten tökéletes. Univerzális és elegáns, minden szabványos autóülésre könnyedén és gyorsan felhelyezhető.

Jellemzők: Nagyon tartós ökológiai bőrből készült Erős szálakkal varrott, nem ragasztott termék Tartós és ellenáll a sérüléseknek Univerzális, bármilyen autóban használható Olcsóbb, mint a természetes bőr Rugalmasabb, mint a természetes bőr Könnyen tisztítható és karbantartható Víz- és foltálló Tökéletesen hasonlít a valódi bőrre Műszaki adatok: Anyag: ökológiai bőr Szín: Fekete

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.