4Cars 94678

4Cars 94678

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Autósülékhuzat, sötét SZÜRKE, póló, 100% pamut + PUR hab, 2db

Részletes leírás
A trikóhuzat oldallégzsákos ülésekhez is alkalmas!

Európai gyártmány.

Anyaga

100% pamut + PUR habosítású belső réteg
Jellemzők

univerzális méret
az ülőfelületet teljesen takarja
mosható 40 °C-on
fény- és színtartó
A csomagolás tartalma:

1 db trikóhuzat a vezetőülésre
1 db trikóhuzat a jobboldali, első ülésre
rögzítőkampók

Az innovatív tervezésnek köszönthetően, a legtöbb személygépkocsihoz használható, azonban sport és kagylóülésekhez nem alkalmas.

Teljesen fedi az ülőfelületet, így védve a gyári kárpitot a szennyeződésektől és a sérülésektől. Nem takarja az ülések oldalát, így biztonságosan alkalmazható a légzsákos üléseken is. A kiváló minőségű, természetes pamut alapanyag anyag kellemes tapintású, antisztatikus, elnyeli az izzadságot és megfelelő szellőzést biztosít.

Az anyag festése a legkorszerűbb eljárással történik, a színezékek neves gyártóktól származnak. Mindez garantálja a fokozott ellenállást az UV sugárzással szemben, rendszeres mosás esetén a méret- és a színtartósságot. Az anyag belső felét vékony, laminált PUR hab egészíti ki, amely megakadályozza a huzat csúszását.

A szakszerű gyártásnak köszönhetően a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel.

Nagyon könnyen felhelyezhetők, a műanyagbók készült kampókkal pedig megfelelően rögzíthetők. Az üléshuzat kialakítása lehetővé teszi, hogy a fejtámlák eltávolítása nélkül is megoldható legyen a fel- és leszerelés.

Amennyiben tisztítása szükségessé válna - a leszerelés éppúgy nem okoz különösebb nehézséget -, mosógépben 40 °C-on mosható. Ilyenkor a kampókat javasolt félretenni, hogy a mosás és a centrifugálás során ne sérüljenek. A mosóprogram minden esetben a pamut anyagnak megfelelően kerüljön kiválasztásra!

Elérhető színek: fekete, szürke, kék, piros, sötétszürke

Anyagösszetétel: 100% pamut

Az alább felsorolt típusokhoz mindenképp megfelelő, a felsorolás természetesen nem teljes!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.